ToårsSPAd

Badebadebade fyller to år. Hurra!

Vår yngste datter, Une, er hjemme fra Frankrike i sommer og hjelper til med praktiske oppgaver i og utenfor huset: maling, murpussing og diverse. Det er bra for oss, det. Veldig hyggelig faktisk å få et lengre besøk hjemme, og svært tilfredsstillende å komme videre på huset, som ‘Skulle gjøres heeelt ferdig med en gang (for 10 år siden), ikke bare sånn passe ferdig, som alle andre gjør det!’ Slik gikk det jo ikke, vi var så lei av husbygging og styr, at da huset ble bra nok til å bo i, sluttet vi fiksingen og ble aldri helt ferdig. Første punkt på programmet som faktisk har blitt «ferdigferdig» i sommer er maling av flaggstanga (og støping av nytt fundament, siden vi plutselig oppdaget at det gamle bare smuldret bort). Det er 10 år siden sist. Ja, vi må gjøre vanlig vedlikehold innimellom aktiviteter for å få ferdig huset, og da tar det enda lengre tid.

Hurra for 2 år med blogg! Det ble sammenfall mellom badebadebade 2 år og ferdigstilling av flaggstanga, så da måtte flagget opp. Foto: Une Hunstad Løwø

I mangel av en lengre ferie/utenlandstur i sommer ville vi feire med noe spektakulært og annerledes, og da ble 2-årsbadet SPA i Trondheims gamle storstue Britannia.

På Britannia ønskes man velkommen allerede på veg inn. Noen gleder seg til SPA.

Bortsett fra alle de varme kildene på Island har vi ikke hatt intensjon om å anmelde badeland i bloggen vår. Men et lite SPA-besøk i ny og ne må man jo unne seg. Og Spadespadespade var meget begeistret for velværeavdelingen i kjelleren til Britannia. En artig effekt i boblebadet som ikke hadde bobler, var nordlyset på stjernehimmelen.

Nordlys i relativt grei farge akkurat her, men av og til var det blått? Det har ingen av oss sett, i hvert fall!

Ellers var det et 12 m basseng for svømming og veldig mange forskjellige badstuer, uten at vi helt skjønte poenget med alle variantene. Hvem vil sitte i et halvlunkent rom med 55 grader? Men den finske badstua var helt perfekt. Og muligheten for kaldtvannsdypp setter vi alltid pris på. Varmt og kaldt vekselvis, det er det beste! En skål med is til å gni seg inn med var også et morsomt innslag.

Dette er innlegg nr 136, og av disse er ca 60 fra Trøndelag. Idun gikk hardt ut da vi startet utforskningen av trønderske badesteder: ‘Hvis vi står på litt, klarer vi glatt å bade 2-3 ganger i alle 39 kommunene i Trøndelag i løpet av et år!’. Veeel, det var en smule optimistisk. Det er ikke alle helger som kan vies til bading, og dessuten bades det jo også utenfor Trøndelag innimellom. Nå, etter 2 år, er vi omtrent halvveis. Så da er det barebare å glede seg til 2 nye år? Selv om vi må innrømme at utgiftene til 2-årsfeiringa ikke akkurat står i stil med blogg-inntektene, som ganske nøyaktig ligger på 0. Men moro er det!

Stilleben med nyinnkjøpt bikini.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *